You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
mr right !
Thursday, 24 November 2011 @ 23:39 | 0 Comment [s]


hi uols , tgah buat apo tu ? mesti ada setengah uols tgah tidur kan ? hewhew , entry kali nih berkaitan dgn MR RIGHT ! dah baca kan title entry nih , hehe . dulu aku dah jumpa MR RIGHT aku nih . but now still ada , tapi kami just kawan . dulu aku syg dekat MR RIGHT aku nih , tapi aku tak pandai nak tnjuk . MR RIGHT aku nih comel , gendut . hehe , selalu ja panggil dia gendut , tapi dia tak marah pun . walaupun dia tak sehandsome bf korang , tapi dia baik , dia jaga aku . tengx for everything . kami punya relations dah hampir 3 tahun , but dah takdak jodoh kan . apa pun aku happy sebab now dia still ada ja dgn aku walau aku ada masalah . tuh la dinamakan MR RIGHT kan ? tgok relation aku pun dah tau kan ! happy nya aku time tuh . si gendut aku tuh lebih berusia dari aku , umo dia 20 thun , but pragai mcm kanak-II ribena lagih . apa pun dia banyak bgi aku nasihat . okayy si gendut aku tuh still study at politeknik seberang peraii . dia selalu text aku , kol aku dulu . now ...

susah kan nak cari MR RIGHT sekarang nih , apa pun , ingat study dulu , study yg utama sekali . next year aku dah nak ambik SPM so , kna study hard lagi . tak perlu lah pikir MR RIGHT sekrg nih . bnda semua tuh tak penting pun . yg pnting pelajaran . kalau ada pelajaran semua akan berebut-rebut cari kita , kalau takdak pelajaran sapa yang nakkan kita kan . maklum lah , dunia sekarang semuanya penting . tambah-II duit . semua benda sekarang perlukan kan duit , tak kira bnda apa sekali pun . okayy lah , now time for rest , rehat kan minda , badan semua lah . 
tewww , pict dekat atas tewww , hehe , aku kan kurus , so letak pict rangka badan pun boleee .
WAITING FOR MR RIGHT !
hewhew (:
byeeeeeeee


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and follow me.
Please Dont't copypig my DIARIES

Entry Profile Stuff Links



my wishlist
9A SPM'S
LAPTOP
DSLR
BLACKBERRY TORCH
NOUVO LC
DAPAT MASUK UITM SHAH ALAM