You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
rindu awokk !
Saturday, 26 November 2011 @ 21:01 | 0 Comment [s]


awokk , kito rindu awokk . SUMPAHH ! hmm , bila kita bolee macam dulu lagih ?

 i think kita takkan macam dulu lagih dahh . tapi aku nak cakap yg aku rinduu hg sntiasa . alwayss . tapi hg dah ada pganti . right ?
 rinduu gila time kita gadohh , time kita manja2 dulu kan .. tapii , nak buat cmna ? 


semua ni dah takdir aku kan . dah takdak jidoh nak buat cm na . maybe ni yg terbaik untuk diri aku . aku elalu berdoa ,kalau lah betoi , tuh bukan jodoh aku yg tepat , tunjuk kan pada aku . semua tuh penting untuk aku . tapi apa pun aku rindu gila kat dia . rindu time dia panggil aku babyyy , pgil aku sayangggg . 

 tapi semua tuh dulu . bukan sekarang . harap aku akan lebih paham pada masa akn datang . dulu aku selalu gadoh dgn dia , kadang2 pasai benda yg remeh ja . aku yg suka perbesaqkan . biasa lah . aku kan suka dan meminta di pujukk . harap sgt dia paham . 


but , dia tak pnah paham aku . relations aku hampir 2 tahun dgn dia . tapi takdak jodohh kann . takpa lah awokk , aku harap dia bahagia sgt2 . 


WITH LOTS OF LOVE :
SUFI NABILA ROZI


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and follow me.
Please Dont't copypig my DIARIES

Entry Profile Stuff Links



my wishlist
9A SPM'S
LAPTOP
DSLR
BLACKBERRY TORCH
NOUVO LC
DAPAT MASUK UITM SHAH ALAM