You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
aku di tag !
Monday, 12 December 2011 @ 09:55 | 0 Comment [s]

okay , nih la jawapan untuk soklan picit siNi . haha , dia nih memang rajin , rajin sebab buat soklan yg mengarut , kalau buat soklan untuk exam spm tahun depan takpa lah kan , ni tak , mengarut ja semua . okay takpa , demi shabat baik aku nih , aku akan lakukan . CEWAHH ! okay , dia nih baik sgt , suka cita pasai life dia . suka cita pasai gf dia . kalau hampa nak tengok gf dia budak comel . hikhik. sweet oo kalau tgok depa nih . k lah . aku takmao panjang lebaq . aku nak teruih jawab soklan budak yg perasan ASHRAF MUSLIM .



1) Korang suka bau kentut sendiri tak ? kenapa ?
tak suka sebab aku tahu busuk . kau nak bau tak ? meh sini   

nak kasi bau 



2) Sambil berak suka tak tengok bawah ? kenapa ? HAHA
aku tak tengok bawah pun , eh eh eh , hg kantoi aa tgah 

berak tgok bawah , pengotoq .



3) Perkara apa yang paling korang tak suka ?

benda yang paling aku tak suka banyak . antaranya ialah bila 

aku tgah texting , orang tuh rep lambat macam siput babi , 

then yg kedua bila aku suka kat orang tuh cinta aku tak 

terbalas , sedihh oooo .



4) Korang nak tak kalau Rosmah nak bagi rambut beliau ? kenapa ?
nak nak nak . sebab aku boleh buat sanggul palsu macam 

trend sekarang nih ala ala juboq unta gitu , senang kan , 

free ja dapat .


5) Kalau Mr.Os nak buat korang bini kedua , korang nak tak ? nyatakan 3 sebab .
kejap , mr os tuh sapa ? jap nak search *3 minit kemudian

jumpa dahh , ouhh , yg kuruih kering macam aku tuh , ieh 

takmaoo ahh .tiga sebab aku takmao adalah , dia kuruih aku 

pun kuruih , nanti kawin sapa nak angkat aku . 

kedua , dia kaya tak ? kalau tak taknak lah , *okay sumpah aku melawak

ketiga , sebab dia dah tua sgat , aku tahu laa 

cinta tak mengira usia tapi nih dah tua sangat .

takmaoo aaa . bagi yg lain .


6) Apa perasaan korang kalau Justin melamar korang ? And apa korang akan suruh beliau buat lepas dia melamar korang ?

justin bieber ? mak aaii , mao aa , perasaan aku macam nak 

gilaa , nak pengsan pun adaa . aku akan suruh 

dia masuk islam dulu , then sunat , then aku bagitau seluruh 

dunia , di fakebook ka or di mana mana jaa yg justin bieber

 melamar aku .


7) Makanan apa yang korang tak suka ? kenapa ? jelaskan 2sebab .

whiskers , sebab ia makanan kucing , hikhik ada kew orang 

makan makanan kucing . adaa kott . kedua sayuq , euwww 

sumpah i hati vegetable . patut la aku kuruih kan 

. tapi aku betoi tak minat sayuq . tlg jgn pksa aku sebab 

sayuq pahit and tak sedopp .


8) nak tak korang couple dengan Najib ? kenapa ?

nak nak . sebab im proud with u  beliau kaya ya ya ya . hikhik . aku 

boleh shopping 24/7 kan ? bolee beli apa ja yg aku 

suka tanpa had . aku bolee jugak tumpang nama nak 

jadik hot . semua orang kenai aku . aku kena gigit dgn 

nyamuk pun masuk paper . iskisk . publisiti tuu .


9) Apa cadangan korang untuk rambut Najib kelihatan lebih bergaya ? nyatakan 5 cara .

pakai cap hiphop macam justin bieber tuh .  

dress up macam ni tekan cepat 

p yun nam bagi rambut lebat

kawin dgn aku mesti dia semat

bawak dslr gantung kat tengkuk . sure bergaya


10) Apa pendapat korang kalau Nik Abdul Aziz tu ganti Aaron Aziz jadi model pencuci muka ?

aku tahu dia nak hot macam aaron aziz . haha , syre semua 

orang boikot iklan tuh sebab nik aziz .

maaf maaf . then aku akan tutup muka aku bila iklan tu 

muncul di kaca tv umah aku .



11) Kalau korang jadi PM , apa korang nak buat ?

aku akan buat dunia ni aku yg punya . semua tak payah 

bayaq bil tenet , semua free , tak payah naik knderaan 

di jalan raya , semua main kok atas jaa .

aku akan buat bagi semua rakyat jelata aku gembira 

dan takdak sorang pun susah nak cari duit and takdak 

yg mengemiss .



okayy , lulus tak ni bang ? hikhok , penat bai aku jawab soklan hg . mencabar minda aku . macam jawab soklan add math . haha , terhibur jawab soklan hg . okayy , tenkiu for the tag . bye all .

    


                                                                                                                                         ALOTSOFLOVE 
                                                                                                                                          SUFI NABILA ROZI





Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and follow me.
Please Dont't copypig my DIARIES

Entry Profile Stuff Links



my wishlist
9A SPM'S
LAPTOP
DSLR
BLACKBERRY TORCH
NOUVO LC
DAPAT MASUK UITM SHAH ALAM