You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
tired .
Wednesday, 14 December 2011 @ 12:25 | 0 Comment [s]

hi awok sekalian . miss tak ? aku sekarang malas nak hapdate belog aku la .
maaf . maaf . okayy now aku tgah on9 fakebook .
awat yg tak gtok tah hari ni . aku pun heran .
now untuk beberapa hari lagi aku akn stay di penang .
sebab mama aku xcdent . korang tahu tak nih ? 
haiyakkk . 
mai tgok sini pict tekan sini .
kereta tuh agak teruk lah jugak . tapi mama aku luka sikit kat kpala .
10 jahitan .
kesian tgok mama aku time dok klinik , dok sebut sakit sakit . aku risau takut jadi apa2 .
then dah okay semua . aku balik penang . stay sini sementara mama aku sembuh .
mao balik perelih sapa nak tlg masak ? aku kah ?
ouh sungguh jangan harap lah kan .
tapi aku bangga sebab dah boleee jaga mama aku time sakit .
aku sayng dia sgt .
okay , lets chill . aku tak mengantuk hari ni .
sebab apa pun aku tak pasti . hikhik .
nak tau dak .
aku tgok ombak rindu 2 kali .
haha
mmg terbaik lah kan . 2 kali tgok pun relaih aiq mata tak sangga .


okay , bye !


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and follow me.
Please Dont't copypig my DIARIES

Entry Profile Stuff Links



my wishlist
9A SPM'S
LAPTOP
DSLR
BLACKBERRY TORCH
NOUVO LC
DAPAT MASUK UITM SHAH ALAM